koenfoto

Muermans bvba brengt energiecomfort op uw maat. Al 48 jaar lang groeit dit familiebedrijf mee met de gedrevenheid die uitgaat van een wel erg dynamische bedrijfstak. Koen Muermans en echtgenote Fabienne Lelièvre vormen de tweede generatie en staan samen aan het roer: daarbij steunen ze op een deskundig team van vakspecialisten en plaatsers. 

 

Muermans bvba is een sanitair familiebedrijf gevestigd te Hasselt dat in 1969 werd opgericht door Stefan Muermans.  In 2007 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon Koen Muermans.

Tijdens al deze jaren hebben zij de nodige know how en ervaring verworven op het gebied van sanitair en verwarming.

Onze firma is dus in de eerste plaats gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming.

Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, mazout of gas en naargelang het budget of wens van de klant.

 

 

 

 

102_1270

 

Natuurlijk stopt het verhaal niet bij de plaatsing van een nieuwe installatie, maar u kan steeds rekenen op een correcte na-service, zoals het jaarlijkse onderhoud en herstellingen.

Onze tweede activiteit bestaat uit de sanitaire installatie, zowel de totaalinrichting van uw badkamer als sanitaire herstellingen.

Naast dit alles kan u bij ons ook terecht voor klimaatregeling en ventilatie , terrasverwarming en airconditioning.

Kortom, uw energiecomfort begint met ons maatwerk.

 

 

 

Artikel_THV_Muermans

KLIK HIER om het artikel verschenen in THV over Muermans BVBA te lezen! 

 

meestervakmanWij zijn trots op ons erkening als meestervakman! Dit label wil zeggen dat u te maken heeft met een specialist. Een extra garantie dat uw Centrale Verwarmingsinstallatie van een perfekte kwaliteit is en geplaatst wordt volgens de regels van de kunst !!

Muermans BVBA

Copyright © 2020. All Rights Reserved.